Eén week zonder vlees, doe jij mee?

Eén week zonder vlees, doe jij mee?

Van 6 t/m 12 maart 2023 vindt voor de zesde keer de Week Zonder Vlees plaats. Dit nationale initiatief roept alle Nederlanders op om in deze week geen vlees te eten. Lees hieronder meer over deze week en hoe wij hier aan mee doen; je kan bij ons namelijk aanstaande zondag terecht voor een volledig vegetarisch menu.

Doe mens, dier en klimaat een plezier

Over de jaren heen is er veel veranderd en eten er steeds meer Nederlanders vaker of helemaal vegetarisch of veganistisch, met als resultaat een positieve impact op mens, dier en klimaat. Door geen vlees te consumeren tijdens de Nationale Week Zonder Vlees verlaag je de milieudruk van je voeding. Volgens de Week Zonder Vlees bespaar je wel 193 liter water en 80 kilometer autorijden wanneer je als volwassene gedurende deze week geen vlees en zuivel eet. 

Veggies in de hoofdrol

Ook bij ons zijn we ervan overtuigd dat het niet nodig is om elke dag vlees te eten. We zorgen er daarom altijd voor dat we vegetarische gerechten op de kaart hebben die niet onderdoen aan onze vlees- en visgerechten. Heb je bijvoorbeeld onze gebakken paddenstoelen met een eidooier al eens geprobeerd? Dan ben je het vast met ons eens! Het vlees links laten staan is zo moeilijk nog niet met zulke heerlijke vegetarische gerechten.

Vegetarian Sunday

Wil jij de Nationale Week Zonder Vlees feestelijk afsluiten? Kom dan op zondag 12 maart genieten van ons speciale vegetarische menu. Op deze dag kan je onder andere onze vegetarische variant op de beef wellington, de beet wellington, proberen. Of wat dacht je van de chou farci met fenegrieksaus of de quiche met kruidensla? De keuze is reuze… Maak hier je reservering en dan zien we je graag aanstaande zondag!