Sunday Roast

26-03-2023

Sunday Roast

Nog eentje dan! Vanwege de enorme populariteit organiseren we op zondag 26 maart weer een Sunday Roast! Maak je klaar voor tafels vol met honey glazed ham, Yorkshire puddings, geroosterde kip en aardappelen en huisgemaakte jus. Een feest voor elke vleesliefhebber! Check hier alvast het menu.

Typisch Engels

Waar komt het concept van een Sunday roast eigenlijk precies vandaan? Als je wel eens in Engeland bent geweest weet je het misschien al; de Engelsen nemen graag de tijd om uitgebreid te tafelen als het om een Sunday roast gaat. En die tafel staat in het teken van allerlei soorten geroosterd vlees. De Engelse traditionele roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, yorkshire pudding en een goede jus. In ons restaurant houden we deze klassieke samenstelling graag in ere!

Echt comfort food

Vroeger werd de roast vooral als lunch gegeten, maar tegenwoordig wordt ook ’s avonds de tafel voor de Sunday Roast gedekt. Als je maar genoeg tijd hebt om op je gemak uit te buiken voor je weer je bed in duikt. De zondag is daarom een ideale dag voor dit soort comfort food. Bij ons kan je zelf kiezen of je de Sunday roast gerechten komt lunchen of avondeten, of kies een tijd daar ergens tussen in.

Yorkshire puddings

Ham, geroosterde kip, aardappelen en jus zullen je wel bekend zijn. Maar weet je ook wat Yorkshire puddings zijn? Een Yorkshire pudding wordt gemaakt met een soort pannenkoeken beslag, wat vervolgens wordt gebakken in een ingevette muffinvorm in de oven. Als ze eenmaal uit de oven zijn zijn de puddings krokant van buiten en zacht van binnen. Perfect om je jus van je bord mee schoon te likken!

Heb je zelf wel eens genoten van een Sunday Roast of is het concept nieuw voor je? We verwelkomen je hoe dan ook graag op zondag 26 maart. We zullen natuurlijk de open haard gezellig aanzetten. Vergeet niet op tijd te reserveren!

Wanneer?
26-03-2023
Hoe laat?
12:00 am