Valentijn bij Nieges

14-02-2023

Valentijn bij Nieges

Love is in the air! Heb jij al Valentijnsplannen gemaakt? Kom op dinsdag 14 februari samen met je geliefde genieten van een speciaal vier-gangen menu en spendeer je Valentijn bij Nieges. We zullen de open haard gezellig aansteken en je zal kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water. Een ideale set up voor een romantische date!

Ons Valentijnsmenu

Op dinsdag 14 februari serveren we een menu met een voor-, tussen en hoofdgerecht en dessert. Op het menu staan verschillende vis en vleesopties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Hollandse garnalencocktail om mee te beginnen? Opgevolgd door een sappige rundersukade met kastanjecreme, rode kool en laurierjus. Een heerlijk winters gerecht, vol van smaak. Ook vegetariërs hebben genoeg keuze. Van een bietensalade, gebakken paddenstoelen tot een choux farci met knolselderijcreme en fenegriek beurre blanc… Genieten van begin tot eind.

Ook hebben wij hoofdgerechten om te delen; een heerlijke cote de boeuf met bearnaisesaus en een vegetarische beet wellington met jus de legume. Allebei geserveerd met onze Franse friet en knapperige kropsla. Je weet wat ze zeggen: “Eerlijk zullen wij alles delen!”

Om het diner feestelijk af te sluiten heb je ook nog de keuze tussen twee heerlijke desserts. Ben je een zoetekauw, dan zul je onze gateau chaud met vanille ijs verrukkelijk vinden. Een perfecte combinatie met een Espresso Martini. Ben je een kaasliefhebber? Dan zullen de kazen van Kef met kweepeer en rozijnenbrood je zeker plezieren. We adviseren hier graag een passende wijn bij.

Bekijk het hele menu hier. Vergeet niet om vooraf eventuele dieetwensen en/of allergieën aan ons door te geven zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Graag tot de 14e!

Kom je romantisch dineren met je Valentijn bij Nieges? Vergeet dan niet op tijd te reserveren!

Wanneer?
14-02-2023