Vegetarian Sunday

12-03-2023

Vegetarian Sunday

Wij zijn ontzettend fan van onze vegetarische gerechten en zijn er van overtuigd dat zelfs vleesliefhebbers het vlees geen seconde zullen missen in deze gerechten. De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel roept alle Nederlanders op om van 6 t/m 12 maart 2023 geen vlees en zuivel te eten. Op zondag 12 maart kan je deze week op een waardige manier afsluiten, want dan zal onze keuken daarom voor de derde keer dit jaar hun uiterste best doen de lekkerste vegetarische gerechten te koken. Dus trommel je vrienden op, reserveer je tafel en markeer ‘Vegetarian Sunday’ in de agenda.

Dat wordt nog moeilijk kiezen…

Wat dacht je van een noten paté met kersengelei en toast? Ook de gebakken paddenstoelen met zachte eidooier, paddenstoelensaus, lavas olie en zuurdesem is een gerecht om je vingers bij af te likken. Voor de liefhebbers van quiches zal onze Janneke een heerlijke groenten quiche met kruiden sla maken. Daarnaast geven we de klassieke beef wellington een vegetarische draai: we zullen een speciale biet wellington serveren met demi glace (te bestellen per twee personen).

Als kers op de taart

En natuurlijk is een maaltijd is niet compleet zonder dessert. De gateau chaud met vanille ijs stelt onze gasten nooit teleur! Die warme chocola die uit de cake druipt… Meer zin in hartig? Ga voor een assortiment aan kazen van Kef, de in Amsterdam welbekende specialist in Franse en Nederlandse kazen. Deze worden geserveerd met kweepeergelei. Met deze desserts sluit je je maaltijd zeker feestelijk af.

Graag tot zondag 12 maart

Bekijk hier het hele menu. Vergeet je niet te reserveren voor Vegetarian Sunday? We verwachten gezellig volle tafeltjes binnen. Met een beetje geluk zal er een plekje in de buurt van onze open haard beschikbaar zijn! Tot dan!

Wanneer?
12-03-2023
Hoe laat?
12:00 am