Vegetarian Sunday

19-02-2023

Vegetarian Sunday

Na een reeks succesvolle en smakelijke zondag specials, is het de hoogste tijd om een zondag aan verscheidene vegetarische gerechten te wijden. Op zondag 19 februari is het weer zover en zal onze keuken voor de tweede keer dit jaar de allerlekkerste vegetarische gerechten klaarmaken! Dus trommel je (vegetarische) vrienden op en markeer ‘Vegetarian Sunday’ maar alvast in je agenda.

Een ideaal menu voor vegetariers

Wellicht wil je in het nieuwe jaar enkel nog vegetarisch eten, ben je al een tijdje vegetarisch of eet je slechts sporadisch vlees en vis. Wat het ook mag zijn, op 19 februari hoef je niet speciaal te zoeken naar de vegetarisch gerechten op de kaart. We hebben namelijk een heel menu samengesteld met enkel en alleen vegetarische gerechten!

Dat wordt nog moeilijk kiezen…

Wat dacht je van een noten paté met kersengelei en toast? Ook de gebakken paddenstoelen met zachte eidooier, paddenstoelensaus, lavas olie en zuurdesem is een gerecht om je vingers bij af te likken. Voor de liefhebbers van quiches zal onze Janneke een heerlijke groenten quiche met kruiden sla maken. Daarnaast geven we de klassieke beef wellington een vegetarische draai: we zullen een speciale biet wellington serveren met demi glace (te bestellen per twee personen).

Als kers op de taart

En natuurlijk is een maaltijd is niet compleet zonder dessert. De gateau chaud met vanille ijs stelt onze gasten nooit teleur! Die warme chocola die uit de cake druipt… Meer zin in hartig? Ga voor een assortiment aan kazen van Kef, de in Amsterdam welbekende specialist in Franse en Nederlandse kazen. Deze worden geserveerd met kweepeergelei. Met deze desserts sluit je je maaltijd zeker feestelijk af.

Graag tot zondag 19 februari

Bekijk hier het hele menu. Vergeet je niet te reserveren voor Vegetarian Sunday? We verwachten gezellig volle tafeltjes binnen. Met een beetje geluk zal er een plekje in de buurt van onze open haard beschikbaar zijn! Tot dan!

Wanneer?
19-02-2023
Hoe laat?
12:00 am