Ons nieuwe menu staat vol gerechten om je vingers bij af te likken

Ons nieuwe menu staat vol gerechten om je vingers bij af te likken

De herfst heeft zijn intrede gedaan, en dat vraagt natuurlijk om een nieuw menu. Met zorg hebben we gekeken welke nieuwe gerechten op de kaart moesten komen en al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen!

Begin je avond met gebakken paddenstoelen met zachte dooier, paddenstoelensaus en zuurdesembrood. Of wat dacht je van een heerlijke aardpeersoep met crème crue, krokante aardpeer en croutons? 

Ga daarna voor een heerlijk herfstachtig hoofdgerecht: de hertensukade met kastanjepuree en jus van gepofte sjalotten. Of de chou farce met paddestoelen farce, knolselderij crème en fenegriek beurre blanc… 

Oh en goed nieuws voor de mosselliefhebers: na de successen van de afgelopen Mossel zondagen hebben de Zeeuwse mosselen een vaste plek op ons menu gekregen! Want laat de herfst nou net een perfecte mosselmaand zijn.

Klassieke desserts zoals de gateau chaud, crème caramel en kazen van Kef vind je nog tussen onze desserts, maar je kunt ook één van onze nieuwe desserts proberen. Kies bijvoorbeeld voor gevulde soesjes met pecannoten en extra pure chocoladesaus… Of ga je toch voor de baba au rum met gewelde abrikozen en sinaasappel roomijs? 

Kom dus snel onze nieuwe menukaart proberen.